Componenten

Een oplossing op maat

Voelt u zich als ondernemer in control? En heeft u uw bedrijfsvoering zodanig georganiseerd dat u uw onderneming kunt aansturen op basis van actuele managementinformatie? Niet?
Dan kunt u een interessante winst boeken door te kiezen voor Finance Online.

Finance Online bestaat uit zeven componenten. Deze kunt u allemaal of gedeeltelijk afnemen. Afhankelijk van uw ondernemingssituatie en wensen wordt Finance Online op maat voor u ingericht.


   Scan + Herken

U levert uw facturen digitaal aan, waarna deze door de software worden herkend. U hoeft de boeking alleen nog maar te controleren.

Meer over Scan + Herken

   Online Boekhouden

Ons systeem biedt u de mogelijkheid om met een paar muisklikken uitgebreide rapportages te genereren, en uw facturatie en debiteurenbewaking te regelen.

Meer over Online Boekhouden

  Koppeling Applicaties

Doordat wij de applicaties voor u aan elkaar kunnen koppelen, staan alle processen optimaal met elkaar in verbinding.

Meer over Koppeling Applicaties

 

   Personeel + Salaris

Met Personeel + Salaris van Finance Online heeft u, net zoals uw medewerkers en managers, inzicht in de actuele personeels- en salarisgegevens.

Meer over Personeel + Salaris

    Ondernemersdashboard

Vergeet al het papierwerk en tijdrovende afspraken met financieel medewerkers. Met het Ondernemersdashboard van Finance Online heeft u zelf het overzicht.

Meer over het Ondernemersdashboard

   Debiteurenbeheer

Met een druk op de knop worden al uw openstaande posten die in aanmerking komen voor debiteurenbeheer of incasso geïmporteerd.

Meer over Debiteurenbeheer

 

  Helpdesk

Finance Online kent voor onze experts geen geheimen. Zij kunnen u snel en vakkundig helpen en uw vragen beantwoorden.

Meer over de Helpdesk

   Advies + Training op maat

Met Advies + Training op maat beschikt u over de mogelijkheid om u te laten adviseren bij de interpretatie van uw actuele managementinformatie.

Meer over Advies + Training op maat